Nattåget till Berlin och kontinenten

Nattåget Malmö–Berlin tar dig till den tyska huvudstaden, men kan också vara starten och/eller slutet för din tågluff. Nattåget ger dig också möjlighet att resa vidare på en weekendresa till t ex Dresden, München eller Prag. Vi kör under sommaren från 13 juni till 29 augusti, sista helgen i september, vid höstlovet och till Berlins Julmarknader.


Snälltåget ställer in trafiken under sommaren 2020. Läs mer här hur vi planerar för framtiden.


Berlin

Storstadsmetropolen Berlin har något för alla! Tåget stannar på gångavstånd från Brandenburger Tor och Unter den Linden och Riksdagshuset mitt i centrala Berlin. Upptäck alla minnen av stadens spännande historia, men glöm inte att ta en paus i en biergarten. Ta Snälltåget fram och åter till Berlin eller stanna till några timmar eller några dagar på din tågluff.

Läs mer om Berlin

München

Ta nattåget Malmö–Berlin och res vidare till Bayerns huvudstad. Från Berlin till München reser du på den nya höghastighetssträckan; tågen Berlin–München tar bara 4–4,5 timmar.

Du bokar din resa till München online på Snälltåget.se

Läs mer om München

Prag

Ta nattåget Malmö–Berlin och res vidare till Tjeckiens huvudstad. Resan Berlin–Prag tar ca 4,5 timmar.

Läs mer om Prag

Dresden

Bara två timmar från Berlin ligger Dresden med sina vackra byggnader och närheten till Elbe. 

Läs mer om Dredsen

Med tåg till Italien

Ta tåget till Italien. Du reser med Snälltågets nattåg Malmö–Berlin och fortsätter sedan mot München och tar tåget genom Brennerpasset till norra Italien. 

Läs mer om tågresan till Italien

Interrail 

Ge dig ut på tågluff! Köp ditt Interrailkort genom oss på Snälltåget.

Läs mer om InterrailTillsammans - vår nya biljett!

Biljetten för familjer eller sällskap som kan och vill resa tillsammans på vår linje Malmö - Stockholm.  Ange rabattkoden TILLSAMMANS i webbokningen så får medföljande vuxen, ungdom och senior 50% rabatt på vuxenpriset. Ni får då platser intill varandra, men det finns samtidigt möjlighet att hålla avstånd till andra resesällskap.

Bokningen Malmö - Stockholm är öppen t o m 2020-12-12.